일반 신청
05 Oct - 21 Nov 23:59
늦은 산청
21 Nov - 24 Nov 23:59
이벤트 시작 27 Nov

BJJ SM 2021

BJJ SM 2021

Välkomna till Växjö och SM i BJJ 2021

På lördag är det äntligen dags – som vi har längtat!

Det är rekordmånga som har anmält sig till SM i år.

Tävlingen startar kl 11.00. Samtliga finaler kommer att gå parallellt på tre mattor efter en kort paus efter det att alla ordinarie viktklasser är klara. Efter finalerna kör öppen klass för damer och herrar igång.

Tävlande har fram till kl.13.00 på sig att anmäla sig eller bekräfta tidigare anmälan till öppen klass för Damer och Herrar, deltagare som inte har bekräftat sin anmälan senast kl 13.00 kommer att strykas från den öppna klassen.

Observera att matchtider kan komma att ändras under dagen. Håll koll i Smoothcomp för att följa mattornas schema löpande under dagen.

Ni som ska tävla checkar in i entréhallen mellan kl. 09.00-10.30. Vid samma tid kan även coacher checka in och hämta ut max tre ackrediteringar per förening. Dessa är inte personliga, men max 3 coacher per förening kan vara på golvet i anslutning till tävlingsmattan samtidigt. (Om man inte checkar in har man inte tillträde till omklädningsrum, uppvärmning eller tävlingsområde).

I onsdags fick vi krav från SB&K att alla tävlande ska genomföra en muntlig hälsokontroll vid incheckningen. Vid feber eller förkylningssymptom kommer man inte att tillåtas tävla, utan avvisas från hallen. Temperaturmätning kan komma att utföras på tävlingsdeltagare. Tänk på att komma i god tid så alla inte kommer 10.30 – då kommer vi inte att kunna starta tävlingen kl.11. Det är som sagt väldigt många fler anmälda än vid tidigare SM.

Även coacher, funktionärer och publik ska vara symptomfria för att få vistas i hallen. Publiken har inte tillträde till golvet i tävlingshallen utan är hänvisad till läktaren. Det är fri entré till tävlingen.

Endast tävlande har tillträde till omklädningsrummen. I omklädningsrummen har tävlande tillgång till bastu – dessa är varma från kl 09.00

Coacher har tillträde till uppvärmningshallen. I uppvärmningshallen finns en exakt likadan våg som vid invägningen (nykalibrerade)

Tävlande har gratis tillgång till massören Anna, som finns i ett eget rum bredvid omklädningsrummen.

Inne i arenan finns en enkel kaffeservering som sköts av Växjös bästa barista, Andreas, som driver Bönan & Mustaschen. Där kan ni köpa kvalitetskaffe (från Brasilien såklart) frallor, bullar, olika sorters dricka och något sött.

Utanför hallen står Wicked Buns food truck, där ni kan köpa varm mat – även veganska alternativ finns.

Minglar runt i arenan gör också Danne och Jimmy från vår fantastiska huvudsponsor – Rebelz. De har tagit fram en unik rashguard som man bara kan lägga vantarna på genom att bli svensk mästare.

Tävlingen livestreamas av FighterTV

Har du några frågor om tävlingen, eller om din vistelse i Växjö, mejla [email protected] så svarar vi så snabbt vi bara kan.

Varmt välkomna till Växjö

Ulf Elm

Ordförande Växjö Titans kampsportsförening

SM i BJJ 2021 arrangeras av Växjö Titans kampsportsförening i samarbete med Svenska Brasiliansk Jiu-jitsu Förbundet, Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Östra och Distrikt Väst samt Svenska Jujutsufederationen.

Så här hittar du till Teleborgshallen i Växjö :

https://goo.gl/maps/bushe2HRMGy5kUtY9

Om du kommer till Växjö med tåg så kan du ta dig till arenan med buss nummer 3 eller 5 som avgår från Kronobergsgatan, ca 200 meter från stationen:

https://goo.gl/maps/NvmCK5vRZbboB9Yp9

Buss nr 3 går var 20:e min (halv, tio i och tio över) – hoppa av på hållplats Fredrik Bondes väg. Därifrån är det ca 200 meter till arenan, du behöver korsa en väg.

Buss nr 5 går också var 20 minut (5 över, 5 i halv och kvar i) – hoppa av vid hållplats Teleborgshallen. Därifrån är det 50 meter till arenan.

Du kan köpa biljett på bussen, av chauffören, och betala med kort.

엔트릭

 • Male Gi 400 SEK
  18 years and above
 • Female Gi 400 SEK
  18 years and above
 • Juvenile Boys Gi 400 SEK
 • Juvenile Girls Gi 400 SEK
  16-17 years
 • Open Gi Male 0 SEK
 • Open Gi Female 0 SEK

Cancel/Refund policy