27 Nov 2021

BJJ SM 2021

Normal registration
05 Oct - 21 Nov 23:59
Late registrations
Deadline 24 Nov 23:59

Information

BJJ SM 2021

Årets SM i BJJ 2021 går av stapeln Lördagen den 27:e November i Teleborgshallen, Växjö. I år arrangeras SM i BJJ av Växjö Titans Kampsportsförening i samarbete med Svenska Brasiliansk Jiu-jitsu Förbundet, Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Östra och Distrikt Väst samt Svenska Jujutsufederationen.

Starttid 11:00

Riktlinjer för hur svenska mästare koras regleras av Riksidrottsförbundet och specificerar tydligt att det endast kan finnas en svensk mästare i respektive åldersklass som sedan kan delas upp viktklasser samt dam- och herrklasser. SM i BJJ är därför uppdelat i junior och senior. SBJJF har valt att göra följande uppdelning av klasserna: i junior-SM tävlar juvenile (16-17 år) i en gemensam klass för vit-lilabälten och i senior-SM tävlar alla tävlande i adult i en gemensam klass för lila-svartbälten. När två olika bälten möts i en match är det matchtid och regler för det lägsta bältet som gäller under matchen – det vill säga att ifall ett lilabälte och svartbälte tävlar mot varandra så är det lilabältesregler och matchtid på sju minuter. I övrigt gäller ordinarie viktklassindelning enligt IBJJF:s regelverk.
SBJJF följer IBJJF´s regelverk kring sanktionerade tävlingar enligt IBJJFs standard. 

Du som ställer upp och tävlar på BJJ SM har även möjlighet att (utöver din ordinarie viktklass) delta i öppna klassen, med SM-status. Vi korar en svensk mästarinna i öppen viktklass för damer samt en svensk mästare för herrar, i bälteskategorierna lila, brunt och svart 

Vi hoppas att se våra nuvarande och blivande elitutövare kämpa om medaljer och SM-tecken den 27 November och ser fram emot att köra 2021 års svenska mästare på både junior- och seniorsidan!


Följ gärna Växjö Titans på sociala medier (Facebook/Instagram) för löpande information om evenemanget. Du hittar även mer information på SM i BJJ 2021 – Växjö Titans

Välkomna!

Location

Teleborgshallen »
Drabantvägen 2
Timezone: Europe/Stockholm

Entries

 • Male Gi 400 SEK
  18 years and above
 • Female Gi 400 SEK
  18 years and above
 • Juvenile Boys Gi 400 SEK
 • Juvenile Girls Gi 400 SEK
  16-17 years
 • Open Gi Male 0 SEK
 • Open Gi Female 0 SEK