Normal registration
15 Nov - 31 Jan 16:00
Late registrations
31 Jan - 07 Feb 23:00
Event dates 11 Feb - 12 Feb

POSEIDON BJJ OPEN 2017

Poseidon BJJ Open arrangeras av Poseidon Kampsportsakademi. Tävlingen kommer vara den 11:e och 12:e februari i Kallhälls Sporthall.

Poseidon BJJ Open arrangeras av Poseidon Kampsportsakademi. Tävlingen kommer vara den 11:e och 12:e februari i Kallhälls Sporthall. Barn och ungdomar tävlar på lördag och vuxna tävlar på söndag. Vår ambition är att arrangera Sveriges roligaste tävling för barn och vuxna. Tävlingen är för vuxna vit och blå bälte samt barn och ungdomar från 6 år till 17 år. Vi kommer att använda oss av Smoothcomp för registrering. Du kan anmäla dig här Barn och ungdom blir "Round Robin" dvs alla möter alla i gruppen. Gällande vuxna vit och blå bälte kör vi vanliga IBJJF regler. Vi kommer att jobba hårt för att du som fighter ska ha optimala förutsättningar att kunna prestera optimalt på tävlingen. 

Förtydligande kring tävlingen.....

FÖLJANDE GÄLLER FÖR BARN

Vår ambition är att arrangera en rolig tävling där våra barn kan få många matcher.

Barn och Juvenile kör ”Round Robin” dvs alla möter alla. I de fall det finns bara 2 deltagare är det bäst av 3 som gäller.

Åldersklassen är baserad på åldern de fyller i år dvs om barnet fyller 8 i år ska ni anmäla 8-9 år. Då många barn låg i fel åldersklass har vi själva ändrat manuellt (totalt 54 st).

När det gäller hopslagning av barnklasser har vi tagit hänsyn till bälte, vikt och ålder. I vissa fall har vi blandat tjejer och killar. Vissa kanske känner att det inte är optimalt men jag hoppas ni har överseende.

Invägning kommer att börja kl 8:00. Om ditt barn tävlar innan kl 12 kan ni väga in er redan vid kl 8. Barn som tävlar efter kl.12 kan väga in sig kl.11

Att tänka på som coach och föräldrar. Det är barn som tävlar. De är inte elitidrottare. Försök att bidra till en positiv atmosfär för våra barn. Det är super viktigt att de känner sig trygga och finner glädje i att tävla.

FÖLJANDE GÄLLER FÖR VUXNA DELTAGARE

”Single elimination” dvs förlora du en match är du ute. Du får chansen dock att anmäla dig till öppna om du har fått tävla i din viktklass

Invägningen sker ca 15 minuter innan matchstart. Vi kommer vara stenhårda på vikten. Klarar du inte vikten är det diskvalificering direkt.

Fightern ska infinna sig i fållan och får inte lämna tävlingsområdet innan han grupp är klar.

Det kommer att finnas Café med servering av varierade luncher och snacks mm.

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på [email protected] eller ring 08-588 396 61

Contact

Entries

 • Male 350 SEK
  18 years and above
 • Female 350 SEK
  18 years and above
 • Juvenile boys 200 SEK
  16-17 years
 • Juvenile girls 200 SEK
  16-17 years
 • Boys 200 SEK
 • Girls 200 SEK
 • Male Absolute 0 SEK
 • Female Absolute 0 SEK

Cancel/Refund policy